Loading...
Loading...

8 chesti pe care barbatii le fac doar cu femeia pe care o iubesc cu adevarat

Loading...
Loading...

Ca să-ți arate că te iubește, un bărbat ar trebui să facă anumite lucruri cu tine / pentru tine. Dacă nu îți par cunoscute lucrurile de mai jos, poate că ar trebui să îți îndrepți atenția spre altcineva, pentru că bărbatul cu care ești nu simte pentru tine ceea ce ți-ai dori:

Loading...

1. Bărbatul care te iubește îți spune că ești frumoasă

Pentru el ar trebui să fii cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată și ar trebui să îți și spună asta. Ar trebui să se asigure că nu uiți niciodată că te găsește foarte atrăgătoare.

2. Bărbatul care te iubește îți deschide ușa

El ar trebui să fie un cavaler. Nu te gândi că e un gest învechit – e, dimpotrivă, unul care are încă o mare putere, ce nu ar trebui să fie subestimată. Nu exagera gândindu-te că trebuie să facă asta de absolut fiecare dată – din când în când e de ajuns, important este să se gândească la acest lucru.

3. Un bărbat care te iubește îți sprijină visele

Fie că visezi să fii profesoară, fie că visezi să fii o actriță de succes, el ar trebui să-ți sprijine visul atât în privat cât și în fața celorlalți. Ar trebui să vrea să te ajute în orice fel poate, fie că trebuie să-ți citească replicile, fie că trebuie să îți scrie la calculator planurile de lecție pe care le ai de pregătit.

4. Bărbatul care te iubește ar trebui să iasă cu prietenii tăi

Poate că nu e un mare fan al prietenilor tăi, dar poate că la fel ai zice și tu despre ai lui. Ideea e că trebuie să poată fi amabil și să încerce să îi cunoască, pentru că și prietenii tăi spun ceva despre tine.

5. Bărbatul care te iubește ar trebui să facă un efort când vine vorba de familia ta

Dacă lipsește de la toate cinele în familie sau evită de fiecare dată să aibă vreun contact cu familia ta, el pur și simplu nu te iubește suficient. Bărbații îndrăgostiți știu că, odată cu tine, vine la pachet și familia ta, așa că va face un efort să se înțeleagă bine cu cei dragi ție.

6. Bărbatul care te iubește te duce la întâlniri unde vrei tu

Un bărbat îndrăgostit te va lăsa pe tine să alegi ce vrei să faceți, chiar dacă el nu e prea pasionat de locul dorit de tine. Când sentimentele sale sunt adevărate, nu va avea reticențe atunci când vine vorba de făcut compromisuri, pentru că vrea să te vadă fericită.

7. Bărbatul care te iubește te sărută zilnic

Acest lucru ar trebui să fie evident. Dacă partenerul tău poate să nu te sărute timp de câteva zile, e departe de a fi îndrăgostit. E atât de simplu!

8. Bărbatul care te iubește te respectă

Și acest lucru ar trebui să fie evident. Dacă se poartă abuziv sau lipsit de respect în orice privință, nu te iubește. Probabil că nu te va iubi niciodată, iar tu ar trebui să închei relația și să îți vezi de viața ta. Unde nu există respect nu poate să existe nici dragoste.

Impartasiti pe retelele sociale!

About admin

Leave a Reply