Don't Miss
Loading...
Loading...

Anamaria Prodan i-a făcut mamei o mega-surpriză la 70 de ani. Tort de 1,70 metri!

Loading...

Ionela Prodan, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară şi mama sexy-impresarei Anamaria Prodan, a împlinit, vineri, frumoasa vârstă de 70 de ani. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf i-a făcut fiinţei care i-a dat viaţă o mega-surpriză, iar “cadoul” a costat o avere. , vă prezintă, în exclusivitate, detalii de la eveniment.

Loading...

Ionela Prodan şi-a serbat ziua de naştere la un hotel din Bucureşti, iar când vine vorba de mama ei, Anamaria nu se uită la portofel. Cu ocazia împlinirii a 70 de ani, interpreta de muzică populară a avut parte de o petrecere surpriză, unde a primit, din partea fiicei sale, un “cadou” care a costat o avere.

Loading...

Conform surselor , Anamaria Prodan a plătit pe un tort de şapte etaje, cu o înălţime de 170 de centimetri, pe care l-a dăruit mamei sale, suma de 2.000 de euro. Artista a fost profund impresionată de surpriză şi cu greu şi-a putut stăpâni lacrimile. La eveniment au participat 70 de persoane.

Laurenţiu Reghecampf nu a putut participa la petrecere deoarece a avut meci cu Al Wahda, în Emiratele Arabe Unite. Cei prezenţi au avut ocazia să asculte cântece interpretate de Orchestra Petrică Pană, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu. Radu Ciordaş, Aurel Datcu şi Elena Merişoreanu, prieteni de-o viaţă cu Ionela Prodan, nu puteau lipsi de la petrecere.

La eveniment a mai fost prezent şi Florin Răducioiu, care a venit însoţit de mama sa. Anca, sora sexy-impresarei, a venit special la Bucureşti pentru a fi alături de mama ei. În concluzie, petrecerea a fost una pe cinste, iar invitaţii au fost impresionaţi de atmosferă şi organizare.

La petrecere, Ionela Prodan a arătat o formă de zile mari. Mai ales că, de la începutul anului, şi-a schimbat stilul de viaţă şi a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme.

Sursa www.cancan.ro

Impartasiti pe retelele sociale!

About admin

Leave a Reply