Loading...
Loading...

Da, e adevarat! Anuntul facut in urma cu putin timp de Andra, chiar la emisiunea sotului ei!

Loading...

Andra i-a făcut o propunere neaşteptată soţului său! Cântăreaţa i-a spus că trebuie neapărat să-şi facă tatuaje împreună, iar şirul dorinţelor nu s-a încheiat aici! Vedeta i-a spus lui Cătălin Măruţă ce trebuie să-şi tatueze el, dar şi locul în care vrea să fie desenul, iar ea îşi va face un tatuaj diferit de al prezentatorului TV.

Loading...

Aflată în platoul emisiunii moderată de soţul ei, Andra a spus la un moment dat că trebuie să meargă la un salon de tatuaje ca să-şi facă fiecare desene permanente. Cântăreaţa ştie şi ce tatuaje vrea: pe inelarul lui Cătălin Măruţă, în locul verighetei, să fie numele ei, iar ea i-a promis că-şi va tatua numele emisiunii prezentată de soţul său. Mai în glumă, mai în serios, ea a continuat că momentul cel mare se va întâmpla de ziua lui Cătălin Măruţă. Şi asta pentru că data de 27 ianuarie e una importantă în familia lor. În urmă cu doi ani, ea i-a spus moderatorului că e însărcinată cu Eva.

Loading...

În cadrul interviului, Andra a mărturisit că cel care a convins-o să renunţe la lentilele de contact pe care le purta în urmă cu 10 ani a fost chiar soţul ei, Cătălin Măruţă.

“Da, se purta atunci. (n.r.: lentile de contact). Dar să ştiţi, că el m-a convins să renunţ la lentile, pentru că mi-a spus că arătam ca un vampir. Şi eu voiam să te impresionez. (…). Nu au fost cei mai grei, dar au fost cei mai frumoşi ani, dar mă bucur că te-am împărţit cu emisiunea asta. (…). Mulţumesc că l-aţi suportat cu bune şi cu rele. Nu, dar ei simt nevoia să le spună cineva adevărul. (…). Vrei să ne tatuăm? Tu te tatuezi cu «Andra», eu mă tatuez: «La Măruţă». Serios, îmi doresc un tatuaj, nu am suficient curaj să fac  asta. Dar, gata, de ziua ta, pe 27 ianuarie ne tatuăm. (…).”, a spus Andra în cadrul emisiunii prezentată de soţul ei.

“Mă simt ca la şcoală. (…). E bine că avem program!”, a reacţionat Cătălin Măruţă.

Talentata căntăreaţă s-a căsătorit cu prezentatorul Cătălin Măruţă pe 23 august 2008. Cei doi au împreună un fiu şi o fiică: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

 

Sursa www.cancan.ro

Impartasiti pe retelele sociale!

About admin

Leave a Reply