Don't Miss
Loading...
Loading...

Doamna Bamboi, transformare incredibilă! Fosta asistentă a lui Catalin Maruta a slăbit şi a spus cât de mult i s-a schimbat viaţa de când a apărut la TV! Cum arată acum

Loading...

La aproape 10 ani de când a jucat rolul de asistentă la emisiunea prezentată de Cătălin Măruţă, doamna Bamboi a revenit pe sticlă. Femeia care a devenit celebră, după ce s-a aflat că are 13 copii şi că nu i-a văzut de mult timp, pentru că suint împrăştiaţi în mai multe ţări din Europa, are un nou look şi a mai dat jos din kilogramele în plus.

Loading...

Doamna Bamboi i-a făcut astăzi o vizită “fiului ei de la TV”, Cătălin Măruţă. Totul s-a desfăşurat pe repede-nainte, pentru că fosta asistentă a prezentatorului s-a grăbit să plece spre aeroport, unde are un zbor de prins. Ea merge în Norvegia la o parte dintre copiii săi.

Loading...

În cadrul interviului, doamna Bamboi a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet după ce a apărut la TV, pentru că lumea o recunoaşte pe stradă şi nu puţiini au fost aceia, care i-au cerut autografe.

“Da, plec la copii în Norvegia. (…). Am cunoscut o mulţime de lume prin intermediul tău, lumea mă recunoaşte pe stradă, acum staţi cu ochii pe televizor. Mi s-a mai născut o nepoţică, s-a înmulţit familia Bamboi, face un an în decembrie.”, a povestit doamna Bamboi în cadrul emisiunii “La Măruţă”.

Doamna Bamboi are 13 copii şi a devenit cunoscută pentru faptul că avea un număr impresionant de moştenitori pe care nu îi mai văzuse de mai bine de zece ani. Toate astea pentru că ei locuiesc în diverse zone ale Europei.

 

 

Sursa www.cancan.ro

Impartasiti pe retelele sociale!

About admin

Leave a Reply