Loading...
Loading...

FOTO / După ce Gina Pistol a vorbit despre copilul cu Smiley, artistul a spus în cât timp va deveni tătic:

Loading...

Gina Pistol şi Smiley se iubesc departe de ochii curioşilor şi, deşi şi-au ţinut relaţia ascunsă timp de cânteva luni, acum nu se mai feresc să vorbească despre viaţa personală. Cei doi au vorbit despre momentul în care vor deveni părinţi, iar astăzi, în cadrul unei emisiuni, cântăreţul a spus în cât timp va apărea primul moştenitor al său.

Loading...

În cadrul unui interviu, Smiley a dezvăluit că în maximum 10 ani va veni un copil. Artistul, care trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Gina Pistol, a vorbit şi despre căsătorie, dar nu a dat de înţeles că e cu musai acest aspect, însă un moştenitor, da.

Loading...

“Hai să îţi spun o replică de agăţat, pe care o ştiu de la un prieten: «Nu vă supăraţi, strada erou Cătălin Măruţă?». (…). Nu am încercat niciodată. Nu, mă, eu nu am curaj, eu sunt chiar foarte timid cu fetele. (…). Da (n.r.: primeşte poze de la femei îmbrăcate în lenjerie intimă). Băi, pe la 16 ani, într-o tabără (n.r. a făcut pentru prima dată). Sper ca peste 10 ani să am şi eu o familie, să fiu căsătorit, măcar să am şi eu un copil.”, a mărturisit Smiley în cadrul emisiunii “La Măruţă”.

“Măi, cred că eram mai mic şi ea era mai mare.”, a spus Cătălin Măruţă.

 

 

Sursa www.cancan.ro

Impartasiti pe retelele sociale!

About admin

Leave a Reply