Don't Miss
Loading...
Loading...

Mama MARIEI CONSTANTIN nu a mai rezistat și a rupt în sfârșit tăcerea! :o —>

Loading...

Maria Constantin este originară din satul Livezi, judeţul Vâlcea. Mama ei încă locuieşte acolo şi are grijă de gospodărie. Carmen Constantin este o femeie simplă, care are numai cuvinte de laudă despre fiica ei. Femeia este indignată că publicul se concentrează pe divorţul fiicei ei.

Loading...

Nu am ce să vă spun despre divorţul Mariei! Sunt oameni mari amândoi şi nu înţeleg de ce se face un aşa capăt de ţară pentru o simplă separare între doi oameni. Nu sunt primii şi nici ultimii care aleg să se despartă, dar lumea e interesată numai de acest gen de lucruri, de chestii superficiale. Pe cine interesează că fata mea a muncit enorm, că a repetat mii de ore ca să ajungă unde e acum, că şi înainte să-l cunoască pe Marcel avea un nume în muzică, că Maria câştigase concursuri şi olimpiade? Maria a făcut flaut de mică, dar de cântat muzică populară nu s-a gândit niciun moment, până nu i-a spus tatăl ei, în liceu, că poate să facă asta. Ea credea că va cânta doar muzică clasică până atunci, dar soţul meu a văzut mai departe de ceilalţi”, a declarat Carmen Constantin, pentru wowbiz.ro.

Loading...

Carmen Constantin a rămas văduvă în 2015, când Ilie Constantin, tatăl Mariei, a murit după ce a făcut infract. Bărbatul era un cunoscut instrumentist. Carmen Constantin susţine că după moartea soţului, Maria a fost cea care şi-a ajutat familia şi a fost tare pentru mama, sora şi fratele ei.

sursa www.cancan.ro

Impartasiti pe retelele sociale!

About admin

Leave a Reply