Loading...
Loading...

Mirela Vaida a izbucnit în plâns la TV! Ce s-a întâmplat, după ce în emisiune au venit cinci fraţi: “Mă doare sufletul”

Loading...

Mirela Vaida a plâns cu lacrimi amare, după ce în platoul emisiunii pe care o prezintă au venit câţiva dintre copiii pe care un tată îi creşte singur. Prezentatoarea TV nu a putut să-şi stăpânească emoţiile şi a izbunit în plâns, chiar în faţa adolescenţilor care nu prea înţelegeau ce s-a întâmplat.

Loading...

Un caz extrem de trist din Giurgiu a sensibilizat-o enorm pe Mirela Vaida. Claudia, o copilă de 12 ani, e mamă pentru cei cinci fraţi care au rămas acasă, alături de tatăl lor. Bărbatul a rămas fără soţia, care a fost răpusă de o maladie gravă: cancer. Adolescenta a venit în platoul de televiziune împreună cu surorile: Vali, Ileana, şapte ani şi fraţii: Mădălin are nouă ani, iar Florin, patru.

Loading...

Când a văzut Mirela Vaida că tânăra care a devenit mama fraţilor ei mai mici era încălţată în sandale, deşi afară e foarte frig, vedeta a izbucnit în lacrimi.

Mă uit în ochii tăi albaştri şi… mă scuzaţi. Afară e cod galben de vânt şi tu ai venit în săndăluţe. Tu nu ai de unde să ştii, au anunţat la televizor.(…). Îmi cer iertare pentru momentul acesta de slăbiciune, îmi doresc ca ei să nu cunoască niciodată ce a fost în sufletul meu (…). Ghetuţe nu aveţi? (….). Vreau să fac un apel acum la oameni: dacă cumva au anumite hăinuţe, un ghiozdan, papucei, să ne lase, dacă se poate, un contact şi poate reuşim să-i ajutăm să treacă mai bine peste această iarnă care vine. Mă doare sufletul când văd săndăluţele astea de vară, deşi afară sunt 10 grade şi a început şi ploaia”, a  spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Tata Marin mai are trei fete, care au fugit să se mărite ca să scape de sărăcia şi foametea de acasă.

 

 

Sursa www.cancan.ro

Impartasiti pe retelele sociale!

About admin

Leave a Reply